Sprache:

Over YEMO

YEMO is in 2004 opgericht met als doel innovatieve technologie te ontwikkelen om marketeers en toeleveranciers de juiste tools te geven om hun gezamenlijke operatie en workflow te kunnen stroomlijnen. Het totaalpakket aan service en technologie stelt onze klanten in staat om met minder kosten, meer te doen. Dagelijks werken wij aan slimme manieren om onze klanten waar ook ter wereld toegang te geven om op een snelle en makkelijke manier marketing materialen en toebehoren te creëren, beheren, bestellen en verspreiden. Of het nu gaat om drukwerk, Point-of-Sale materiaal, brochures, productsheets, narrow casting, display advertising, print advertenties, DM-acties of social media posts, onze software is zo gebouwd dat de productie, distributie en aflevering ervan eenvoudig en probleemloos verloopt.

Waarom YEMO?!

Yemo

Persoonlijk

YEMO denkt met u mee en helpt u graag verder op weg. Onze benadering is enthousiast, betrokken, eerlijk en transparant. Vanaf het eerste contact doen wij er alles aan om ons in te leven in uw branche, dienst of product. Ons hechte team van Client Support, Business- en Product Development heeft de betrokkenheid van een lokale dienstverlener en tegelijkertijd de expertise van een mondiaal opererend concern. Dit mondt uit in langdurige relaties en kwalitatief hoogwaardige en renderende oplossingen.

Yemo

Innovatief

Wij houden de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends uiteraard nauwlettend in de gaten. Onze product developers en engineers experimenteren dagelijks met de nieuwste programma’s en programmeertalen alvorens deze later in ons platform te integreren. Succesvolle innovatie is gebaat met dialoog en feedback. YEMO is flexibel, uitstekend bereikbaar en in samenwerking met onze klanten komen wij dagelijks tot nieuwe ideeën en oplossingen.

Yemo

Servicegericht

Met ruim 13 jaar ervaring in het distribueren van content en het optimaliseren van bijbehorende workflows, hebben wij vergaande kennis opgebouwd. Onze klanten kunnen te allen tijde rekenen op alle aandacht en support die nodig is. Ons enthousiaste team van professionals is gedreven, op de hoogte en zeer goed bereikbaar. Gepassioneerde vakgenoten die altijd een stapje extra zetten om geen goede, maar uitstekende service te bieden.

YEMO
Maria Montessorilaan 3,
2719 DB Zoetermeer
The Netherlands
T: +31 (0) 79 – 3200 980
E. info@yemo.eu
Kamer van Koophandel: 30196967